Onze atleten
Hier onder vindt u een overzicht van een (kleine) selectie van onze atleten in begeleiding met hun doelstellingen
Our Team


image-160453-Bournemouth.jpg

Faouzi M'Talsi
Student
Sporttak: Lopen (10 km/ halve marathon)
Trainer: Rudi Frankinouille
Vroeger geraakte ik snel overtraind door te snel en te hard te trainen. Na een inspanningstest leerde ik Rudi kennen, vervolgens volgde een kort gesprek en geraakte ik al snel geïnteresseerd in zijn atletenbegeleiding. Voorheen was ik nooit bezig met wekelijke schema's en trainingsdata te verzamelen. Na een korte aanpassingsperiode kon ik al zeer snel mijn doelen realiseren. De wekelijkse schema's en de feedback zijn zeer leerrijk, je weet wat je traint en waarvoor je traint. Samen bespreken we onze doelen en bekijken we wat haalbaar is.
PB: 10 miles 59'11"
10 km:  35'57" (1.5 jaar geleden 52')
1/2 Marathon: 1u20'33"
image-160377-TomV.jpg
Tom Verelst
Beroep: Defensie
Trainer: Rudi Frankinouille
Sporttak: triatlon
Een woordje uitleg: Bij Atletenbegeleiding terechtgekomen door de wetenschappelijke aanpak van het trainingsgebeuren. Als aanhanger van het motto 'meten = weten' kon ik geen genoegen nemen met het natte vinger werk dat sommige coaches er op nahouden. Bij Atletenbegeleiding is dit niet het geval: testen op regelmatige basis zorgen voor een trainingsbelasting aangepast aan de huidige realiteit. Een open, vlotte en eerlijke communicatie tussen atleet en coach en andersom is een must! Bij een nakende overstap op het langere werk worden al deze aspecten nóg belangrijker.
image-64564-giovanni.jpg?1456061579197
Giovanni Bryssinck
Beroep: Procesoperator (bij adpo).
Trainer: Rudi Frankinouille
Sporttak: Lopen: marathon / ultralopen
Een woordje uitleg: tijdens mijn loopbaan bij defensie was één van de middelen om fit te blijven lopen. toen ik eind 2012 besloot om hiermee te stoppen moest ik wel een hobby vinden om mijn conditie op pijl te houden, waardoor mijn keuze al snel gemaakt was 'lopen'. Verder kreeg  ik de ambitie om deel te nemen aan een marathon. Door een familielid ben ik in contact gekomen met Rudi & Mieke. Tot op de dag van vandaag de beste keuze die ik heb gemaakt. En dit omdat ik  weet dat ik  juist aan het trainen ben, op maat gemaakte schema's ontvang en het beste uit mezelf haal. Een extra motivatie voor mij is ook om te weten dat ik verantwoord en gezond bezig ben.
Beste prestatie: Marathon Rotterdam 2015 - 02:58:32
Beste prestatie 2017: Marathon des Sables: finisher!

image-7944-michel.jpg?1422041915266
Xavier De Buysscher
Beroep: Plant Manager bij Barry Callebaut
trainer: Rudi Frankinouille / Mieke Smet
Sporttak: fietsen, dit is minder belanstend op knieën en enkels
Reden om in begeleiding te komen: Door mijn zeer drukke professionele agenda had ik enkel de weekends om te sporten en ging ik telkens veel te intensief tekeer. Naast het feit dat de begeleiding me motiveert om in de late uurtjes toch nog met een lampje te trainen, is de opbouw veel effectiever.
Beste prestatie tot nu toe: Ochtend hartslag van in de 60 slagen per minuut naar 53-54 en gewicht al meer dan 8 kg gezakt.
​2017: Kom Op tegen Kanker: 2 x 250 km