Prijzen 2020

Modaliteiten

Triatlon / Duatlon 1 jaar
Triatlon / Duatlon 1/2 jaar
Triatlon Duatlon 3 maanden

Individuele Sport 1 jaar
Individuele Sport 1/2 jaar
Individuele Sport 3 maanden

Technieksessie zwemmen - 1u

Initiatie schietsport - 2u
Training schietsport - 1u


Trainingpeaks
Prijs Recreatief / Competitief*

 960 euro excl - 1161,6 euro incl
580 euro excl -  701.8 euro incl
 350 euro excl -  423.5 euro incl

720 euro excl - 871.2 euro incl 
 420 euro excl - 508.2 euro incl
250 euro excl - 302.5 euro incl

25 euro excl - 30,25 euro incl

70 euro excl - 84,7 incl - 2 uur
30 euro excl - 36,30 incl/ uur


Basic account via trainingsbegeleiding gratis**
Prijs Topsport


via offerte

gelieve via het formulier
"aanvraag tot begeleiding"
je voor te stellen

Nadien nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek en wordt in functie van de intensiteit van begeleiding een prijsvoorstel gedaan.
*Gezien we geen vrijstelling van BTW hebben dient de sporter ook BTW te betalen op onze diensten (21%), voor studenten (<25j) geldt er voor de jaarbegeleiding een korting (10%).
*Extreme events zoals Marathon Des Sables, Ultratrail, Ultra-triatlon zullen via offerte gebeuren op basis van prestatiedoelen.
*Betalingen zijn niet terugvorderbaar bij vroegtijdig opschorten van de trainingsbegeleiding tenzij overmacht (ernstige en langdurige blessures, langdurige zware ziekte). De samenwerking wordt onder andere onmiddellijk stopgezet bij gebruik van verboden substanties (doping of middelen uit de dopinglijst zonder TTN, drugs,...), meerdere weken geen opladen van training/ sportactiviteit door de atleet, foutieve informatie over sportactiviteiten. In deze laatste gevallen (niet limitatief) zal er nooit enige mogelijkheid zijn de betaling terug te vorderen.
** In de begeleiding zit een basisversie trainingpeaks (online coachingsplatform) inbegrepen. Er is steeds mogelijkheid tot upgraden naar een betalende premium versie. Dit dien je zelf te doen en wordt besproken tijdens de intake.
Wat betreft de continuïteit: we gaan er van uit dat wie op jaarlijkse en continue manier getraind wordt, ook zijn / haar betaling zonder onderbreking doorvoert. De (korte) rustperiode zit ook in de begeleiding / betaling inbegrepen. Het is niet de bedoeling om de betaling / begeleiding telkens 2 of 3 weken op te schorten tijdens de rustperiode.
Ondernemingsnummer/ BTW nummer: BE 0815 459 895